До Дня захисників і захисниць Дніпропетровська обласна організація НСПУ стала співорганізатором виховної і мистецької імпрези, яка відбулася у стінах Дніпровського фахового коледжу електрифікації . Головним гостем заходу виступив один із українських героїв, воїн ЗСУ Дем’ян Дудля. Хлопець мужньо боровся із російськими загарбниками на Луганщині, отримав важке поранення результатом якого стала висока ампутація лівої ноги. Але навіть у такому стані мужній юнак продовжує працювати на українську Перемогу. Нині Дем’ян готується до «Ігор нескорених», котрі мають відбутися взимку в Канаді. Присутнім було цікаво послухати як захисник України готується до цих міжнародних престижних змагань ветеранів.

Варто відзначити участь у заході виконавця Петра Ткаченка та авторки співаної поезії Олесі Чайки. Ці обдаровані патріотичні митці достукалися до самих сердець присутніх своїми пісенними номерами. Своєрідним лейтмотивом імпрези став виступ заступника голови правління ДОО НСПУ Володимира Кільченського, який, спираючись на сюжет свого нового історичного роману «Скарби Ненаситця», яскраво описав нинішні витоки людожерського рашизму.

До честі господарів заходу, вони допомогли наповнити імпрезу не лише художнім і пісенним словом, а й надали творчій зустрічі значного виховного імпульсу.

Особливо хочу підкресли ти, що сьогоднішня зустріч – це системна робота нашої обласної організації у пропаганді творчості українських літераторів серед широкого загалу, особливо в молодіжних аудиторіях, – поділився у розмові з нашим кореспондентом голова правління ДОО НСПУ Фідель Сухоніс. – Адже нами підписано низку угод про співпрацю із освітніми закладами регіону. Зокрема, і з Дніпровським фаховим коледжем електрифікації.

Пресслужба ДОО НСПУ

Leave a Reply

Your email address will not be published.