Коли розкошує жіноча душа, тоді й сонце усміхається по-особливому привітно, і небо здається принадно-синьооким, і квіти випромінюють виняткові аромати свіжості й душевного злету! Саме ось таких барв і ноток додали чарівній статі учасники й організатори феєрично-святкової концертної програми «Кохання – вічне», яка так гармонійно і блискуче виплела березневу канву Міжнародного жіночого дня після яскравого спалаху дитячих талантів та краси геть юних новодністровських моделей.

Із перших миттєвостей неймовірний весняний тон концерту задала своєю чарівною усмішкою, вродою і голосом Настя Чабан, зірвавши одразу щедротні оплески глядачів. І вже слово за словом, у райдужній посмішці святкових вогнів та ніжно-захоплюючих обіймах музики ведуча Альона Присакар дарувала жіноцтву щемні слова вітань, дотик радості й добра, майстерно втілюючи чудовий сценарний задум спеціаліста відділу культури Аліни Кирилюк. Неперевершені епітети і сердечні поетичні рядки, тремтливо-ніжні порівняння й ліричні роздуми так невимушено дарували жіночим серцям насолоду, дивовижно-ласкаво і легкокрило-приємно переносячи кожну зі звичної буденної круговерті у магію мелодій і слова.

А своєю виконавською майстерністю вражали наші добре відомі співаки, що давно вже здобули у місті й на теренах краю прихильність та визнання. Справжнім зізнанням у коханні линули пісні у виконанні Віктора Паламарчука, Ігоря Чабана та Анатолія Атаманюка, а улюблена багатьма мелодія голосом саксофону Ігоря Чабана до щему в душі розчулила романтичні душі. Бурхливим водоспадом почуттів сколихнув ритмічний виступ дівчат із танцювального колективу Будинку дитячої творчості, а творчий акторський дует Тетяни Роїк і Володимира Сьомика із БНТД «Молодіжний» подарував справжню палітру сміху у знаменитій мініатюрі «95 кварталу» «8 Березня». Багатоголосим національним колоритом доповнили концертну програму і «Троїсті музики» БНТД «Молодіжний», насолодивши поціновувачів запальними місцевими ритмами. Дивовижну єдність двох природніх протиріч і яскраво-магічне сплетіння таланту, помноженого на любов, демонстрували зі сцени подружні дуети Алли та Ігоря Чабанів, Антоніни й Сергія Кримняків, а фінальна пісня «Ми вдвоем» із репертуару Наргіз у виконанні Нелі й Віктора Паламарчуків викликала неймовірні емоції й заворожені історією кохання спалахи враженого єства!

Особливою втіхою огорнуло і трьох найщасливіших жінок, чиї отримані на початку сердечка із номерками обернулись несподіваними подарунками під час розіграшу.

Направду, свято вдалося! Жіночі погляди випромінювали квітуче сяєво задоволення і радості, бо ж є у нас і кому організовувати, і кому втілювати, і кому йти до людей зі своїм мистецьким намистом. Довго не вщухали вдячні оплески, радо купаючись у морі емоцій та задоволення, а згодом на сцену один за одним виходили колеги, друзі, рідні, аби щиросердно подякувати творчій родині відділу культури за подароване незабутнє дійство, що замережило душу найдивовижнішими кольорами.

Щиро насолоджувалась з усіма Інна ГОНЧАР,

фото Анастасії ЖАЛЮК

8marchDSC08207

8marchDSC08209

8marchDSC08232

8marchDSC08251

8marchDSC08254

8marchDSC08287

8marchDSC08301

8marchDSC08327

8marchDSC08356

8marchDSC08383

8marchDSC08390

8marchDSC08402