Саме ці слова, що стали лейтмотивом звітного концерту викладачів та учнів Новодністровської музичної школи і висвічували святковими вогниками на ошатно прикрашеній сцені, і досі зігрівають душу неймовірними споминами та піднесеністю, подарованою рідним, близьким та шанувальникам мистецтва цією талановитою музичною родиною 16 квітня.

Іще до початку дійства єство мимоволі налаштовувалось на красу, майстерно виплетену у творах композиторів і талановито виконану юними музикантами та їхніми мудрими й досвідченими наставниками – тим, більше, коли із пам’яті виринали приємні спогади про попередні такі чудові гостини.
І ось в урочистому сяєві назви на сцені із першого номеру програми пелюсточка за пелюсточкою мимоволі почала зворушувати усіх квітка-душа, виплекана у наполегливій праці талановитих діток, мудрих викладачів і уважних та люблячих батьків – голосом чудових вокалістів, багатозвуччям численних музичних інструментів, а головне – віртуозним поєднанням в особливому тандемі творчої обдарованості дітей і наполегливої праці вчителів. І все це так душевно й ніжно обрамлювала й опоетизовувала ведуча! Уже стало гарною традицією, як і яскравим та невід’ємним доповненням до сценарної канви, змістовна фотопрезентація про кожного виконавця та його викладачів і їхні спільні досягнення, котрі з любов’ю спочатку творила, а відтак і професійно своєю багатогранністю і душевністю, особливим тембром і привітністю зігрівала глядачів і учасників концертної програми ведуча, директор закладу Наталя Портьє у творчому тандемі із заступником директора з навчальної частини з Альоною Дроган та звукорежисером Віктором Паламарчуком.
Тож ми, глядачі аж ніяк не втомлювались гучними оплесками віддячувати і хористам, і солістам, і скрипалям, і баяністам, і гітаристам, і піаністам, і учасникам ансамблів! Здавалось, що такому дійству у музичній школі ми ще не вражалися! Прикметно, що цьогоріч напрочуд захопила глядачів творча співдружність викладачів: нові пошуки та оригінальні задуми, втілені в дуетах і ансамблях, змусили розчулитися чи не кожного у концертній залі і відчути на собі легкокрилий дотик реального сузір’я талантів.
Упродовж двох годин оте багате і щедре сузір’я вражало і захоплювало настільки, що багатоголоса симфонія відчуттів ще довго не вщухла у душах усіх присутніх, озиваючись насолодою і втіхою, а фото- і відеоспалахи не переставали фіксувати на згадку променистий відблиск скарбів Новодністровської музичної школи. Це було неповторно, неперевершено і напрочуд гармонійно й талановито! Браво!

Із мистецького насолодою – Інна ГОНЧАР