У межах регіонального проєкту «Письменник у бібліотеці: знайомтесь» у Дніпропетровській обласній  універсальній науковій бібліотеці (ДОУНБ) відбулась чергова онлайн-зустріч. Гостей сьогоднішньої зустрічі стала Ольга Геннадіївна Рєпіна – відома українська письменниця, дослідниця дитячої літератури.

Ольга Рєпіна відома не лише як письменник, журналіст та практикуючий психолог. На теренах України високо цінують її талант літературного та арт-критика. Має 77 наукових публікацій, у тому числі є співавторкою посібників та підручників.

Письменнця веде активну громадську діяльність, є засновницею та головою журі Всеукраїнського літературного конкурсу прозових україномовних видань «DNIPRO-BOOK-FEST».

Твори Ольги Геннадіївни неодноразово були відзначені нагородами міжнародних та Всеукраїнських літературних конкурсів, зокрема, двічі –«Коронацією слова».

Пані Ольга розповіла присутнім та учасникам про свій шлях у літературну творчість, ознайомила зі своїми книгами різних жанрів. Особливу увагу вона приділила циклу повістей для підлітків з особливим потребами – «Світло не в моєму вікні», «Рожеві слони в очах не дзеркаляться», «Пір’ячко на ґанку».

Пресслужба ДОО НСПУ