На цьому тижні на сайті Чортківської міської ради з’явився онлайн-інструмент – “Антикорупційна карта ремонтів”. За допомогою цього діджитал-інструменту кожен українець може перевірити стан ремонту свого будинку, під’їзду, або ж дитячого садочку чи лікарень. Якщо ж ремонт був не зроблений, або ж виконаний неякісно, то кожен може перевірити це на карті, та надіслати скаргу для юристів Антикорупційного штабу.

 Знайти цей інструмент можна за наступною схемою: 

  1. Заходимо на сайт міської ради – https://www.chortkivmr.gov.ua/
  2. У верхній панелі сайту обираємо розділ “Е-місто”; 
  3. Внизу розділу знаходиться «Антикорупційна карта ремонтів».

 Карта  оновлюється у режимі онлайн, та охоплює усі куточки України – від маленьких сіл до великих міст. Жителі міста Чорткова мають можливість перевірити свої будинки, двори або школи, куди ходять їхні діти та залишити на сайті скаргу чи фотографії об’єкту. Юристи Антикорупційного штабу обробляють усі отримані скарги щодо невідремонтованих покрівель в будинках, незамінених вікон в школах та непрокладених тротуарних плиток в Чорткові і добиваються виправлення порушень.

Фото додаються.

Додатково:

Антикорупційний штаб — це громадська організація, метою якої є запобігання та протидія корупції, а також зменшення толерантності до корупції серед населення.

У випадку додаткових коментарів та уточнень звертатись до Павлюк Ольги, PR-менеджерки ГО «Антикорупційний штаб»: +380688422114, olha.pavliuk.ukr@gmail.com