Саме так можна об’єднати творчі струни 30 працівників та членів їхніх родин філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС», які люб’язно поділились своїми мистецькими рукотворними скарбами і здобутками у виставці «Весняний сонцесвіт».

Новий яскравий сплеск найрізноманітніших обдарувань та умінь енергетиків був організований з 12 лютого ПрАТ «Укргідроенерго» у рамках реалізації Програми корпоративної соціальної відповідальності і присвяченій приходу весни та пробудженню природи.
Цього разу весняні мотиви небайдужої до навколишнього світу душі випромінюють майже 50 робіт різних тематичних напрямків. Малюнки, професійні полотна, вишиті великодні рушнички, серветки та квіти, картини, викладені паєтками, бісером та у вигляді алмазної мозаїки, сувеніри, сплетені із лози, в’язані речі – усе напрочуд привітно дихає весною, укотре змушуючи приємно дивуватись, що, незважаючи ні на професійну зайнятість, ні на посади, енергетики – талановиті й творчі люди!
У цьому переконалась адміністрація Дністровської ГАЕС на чолі з директором філії Василем Йосиповичем Суботою, з цікавістю ознайомившись із весняним сонцесвітом родин працівників ГАЕС.

Інна ГОНЧАР, фахівець зі зв’язків з громадськістю Дністровської ГАЕС, організатор виставки