Пообідня пора 11 січня перетворила атріум Дністровської ГАЕС у справжню чудесну країну, де упродовж кількох годин повністю владарювала дітвора – з ініціативи профкому та за підтримки адміністрації філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» традиційно для цієї пори енергетично яскраво і по-дитячому невимушено вирувало казкове дійство для більш як 100 дітей працівників станції.

Усю велику родину яскравих і веселих героїв мультфільмів та фантастичних історій та їхніх батьків щиро привітав директор Василь Субота, сердечно побажавши малятам гарного святкового настрою і незабутніх вражень, а голова профкому Людмила Маниляк запропонувала спільно і гучно покликати головних учасників новорічного торжества – Діда Мороза і Снігуроньку, у яких чудово перевтілились знані уже майстри театралізованих свят Олександр Гуцул та Олена Трофанюк.
Пісні, загадки, хороводи, танці й конкурси захоплювали щоразу і наймолодших, і вже старших хлоп’яток і дівчаток, котрі залюбки насолоджувались новорічною атмосферою в очікуванні омріяних подарунків. Ці зимові забави по-особливому тішили й мам і татів, які не лише з любов’ю спостерігали за своїми малятами, котрі радо гралися, натхненні забавами Свинки Пепи та її веселої команди, а й щиро поринали разом із синочками і донечками в атмосферу дитячих новорічних змагань.
Як і завжди, святково-музичного азарту і настрою розвагам додав професійний супровід Віктора Паламарчука.
Та найбільш очікуваним, звичайно ж, було солодке завершення свята: традиційно, аби отримати з рук Діда Мороза і Снігуроньки та їхніх помічників омріяні подарунки, малята залюбки пробиралися крізь казковий тунель, усміхнено прямуючи звідти в обійми рідних.
А після фінальних акордів родини енергетиків ще довго фотографувалися на згадку із акторами-аніматорами, аби неодноразово пригадувати потім це чарівне новоріччя на Дністровській ГАЕС.

Інна ГОНЧАР, фахівець зі зв’язків з громадськістю