Тримаю в руці перший номер фешенебельного, пасіонарного часопису «Високий тон» – першого українського концептуального журналу.

До цієї праці приклали свої невтомні руки і творчу думку Наталія Лісняк – головний редактор, Тетяна Кумейко – заступник головного редактора, Наталія Дащенко. Журнал, направду, – глибокозмістовний, виважений, продуманий, одне слово, елітарний. Навіть уже неординарна його назва засвідчує глибину своєї семантики, інтригуючої та утаємничої.
Насамперед викликає схвалення чітка рубрикація «Високого тону» – так, тут знайомимося з оригінальним письменником із Америки Василем Махном, із скрипковим майстром Мирославом Пуцентелою, зі співзасновником Школи ефективного ОСББ Андрієм Сауком; із тонкощами здоров*я та краси, хитрощами професійних секретів, як створювати настрій, як із задоволенням подорожувати та з багатьма іншими контентами.
Глянс і досконалість часопису бачимо в усьому: і в якості друку, і в самому папері, і, найголовніше, в мовній культурі. Літературний редактор, видно, не сидів склавши руки – не минув бо «ані титли, ніже тії коми». Заслуговує на похвалу Стрийське ТЗОВ «Видавничий дім «Укрпол» за свою продукцію.
Як гласить анонс наступного номера, читач матиме змогу прочитати про тих, хто будує нове, зазирнути за завісу цікавих родин, познайомитися з непересічними вченими, помандрувати в нові краї, понишпорити в ридикюлі.
Отож, прийде весна й принесе свіжий весняний номер. А весна – найкраща пора надії, віри та любові!

Зиновій Бичко, мовознавець, член НСЖУ,
м. Львів