28-го березня Олег Скрипка та Bedroom Music Orchestra презентують в Caribbean Club нову програму ДЖАЗ-КАБАРЕ! Драйвове серце проекту – Олег Скрипка – легендарний музикант, вокаліст, композитор, відомий своїми проектами “ВВ”, Le Grand Orhestra, джаз-кабаре Zabava, DJ O’Skrypka. На сцені разом з ним виступатимуть музиканти-віртуози, майстри різних жанрів та стилів з гуртів – “ВВ”, “Дети Фиделя”, “Pokaz Trio”.

Музиканти вже експериментували із піснею “ВВ” «Я підійду» — переглянути електро-свінг кавер можна на каналі проекту Bedroom Music: 

https://youtu.be/3Oq3I-kX8BU 

Олег Скрипка: «Не так давно зустрівся з одеським колективом – Bedroom Music. Співпраця наша була геть коротка, але вибухова і цікава для обох сторін. І вмить ми вирішили створити цілий концертний сет, балансуючи між джазом, кабаре та електро-свінгом.

Приймає нашу естетско-рафіновану суміш давно любимий мною Карібіян, де я провів чимало резонансних куртуазних подій. Отож бо, друзі, чекаємо на 28 березня, щоб качнути у стилі одеського електро-свінгу, відчути молодість наших дідусів та бути модними та щасливими!»

Цього разу колаборація Олега Скрипки з проектом Bedroom Music Orchestra створила новий музичний прецедент. На концерті в  Caribbean Club вони представлять джаз-кабаре як синтез улюблених відомих пісень, свінгу, французького шансону та ретро-кабаре. В центрі перформансу – якісна музика, що заряджає шаленою енергією та дарує гарний настрій!

У складі проекту:

Олег Скрипка – вокал

Андрій Показ – клавіші

Мирослав Пятников – труба

Арсен Одабашян – гітара

Євген Мирмир – бас-гітара

Даниель Кастро – перкусія

Олександр Лебеденко – ударні

 

Bedroom Music – це музичне шоу з живими виступами прямо з маминої спальні. Затишні домашні вечірки, джазові груви й фанкове аранжування, хіп-хоп та електроніка – і все це під палючим одеським сонцем. 

ЩО? ДЖАЗ КАБАРЕ. Олег Скрипка & Bedroom Music Orchestra

ДЕ? Caribbean Club

КОЛИ? 28 березня 19:00

КВИТКИ: http://bit.ly/SKRIPKA