Персонал підрозділів з питань пробації (Тернопільської області) Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Якщо нас щось врятує від біди,
Ми будемо знати – це вони.
Вони триматимуть небо завжди,
Вони загинули, щоб ми жили.

… Нехай плаче верба,
І проливає кров калина,
Але не Україна…
Слава Україні! Героям слава!
Ольга Щербаха

День Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого для вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. Цей день є знаком вшанування сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи та відстоюючи права і свободи людини.
З почуттям відповідальності і великого патріотизму персонал підрозділів з питань пробації (Тернопільської області) Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції спільно із суб’єктами пробації вшанували пам’ять «Небесної сотні» та загиблих в антитерористичній операції на сході України.
20 лютого 2017 року по відділах (секторах) з питань пробації (Тернопільської області) відбулися інформаційно-просвітницькі заходи, присвячені даним подіям. З неповнолітніми суб’єктами пробації було проведено виховні бесіди та лекції, переглянуто фільм “Небесна сотня. Зима, що нас змінила”, їх ознайомлено з подіями Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року).
Також персонал підрозділів з питань пробації (Тернопільської області) спільно із суб’єктами пробації взяли участь у мітингах–реквієм, що проходили біля пам’ятників Героям Небесної Сотні. Священнослужителі відправили панахиди, присутні поклали до пам’ятників квіти, запалили свічки пам’яті та вшановали загиблих хвилиною мовчання.

_J3hAE9z9HI

98

20170220_113313

20170220_115334

20170220_145217

c2PmHeXJU_k

DSC05432

fg7

image

wmBBr5SueAo

Z9rXL1fJHQE