24 січня відбудеться одна з найцікавіших прем’єр у новому році: двоє талановитих українських артистів — Олег Скрипка та Христина Соловій  презентують спільний відеокліп на пісню «Зима», що згодом увійде до сольного альбому Олега Скрипки.

 У цей день шанувальники матимуть нагоду побачити та почути зірковий тандем в особливому місці – Київському планетарії, де на них чекатиме неймовірне шоу на найбільшому куполі країни. Олег Скрипка зазначив: «Ми вирішили продовжити зимові святкування та подарувати нашим друзям та прихильникам ще один чарівний вечір. До цього дня ми готуємо спеціальну програму: на вас чекає яскраве шоу, святкова атмосфера та приємні сюрпризи!»
Ідея створити спільну пісню виникла спонтанно, коли Олег почув по радіо музику співачки. Зачарований її голосом, він запропонував Христині Соловій виконати з ним пісню. З першого дубля вони записали чуттєву та ліричну композицію, сповнену таємничих настроїв, навіяних романтичним холодом зими. Але, як завжди буває в Олега Скрипки: весна прийде, розтане крига і буде воля чуттям, адже справжнє полум’я кохання завжди розтоплює лід.
Кліп у стилі легкого бароко, а також чуттєвий спільний танець у ритмі слоу-фокс влучно передають настрої пісні. Режисер Юрій Двіжон, що мешкає у Каліфорнії, створив цей кліп за один день. Сама ж пісня була записана на студії звукозапису VVstudio.
Тож не пропустіть! Квитки на цей вишуканий концерт можуть стати чудовим подарунком до свят!
ЩО: Олег Скрипка та Христина Соловій  презентують спільний відеокліп на пісню «Зима»
ДЕ: Київський Планетарій
КОЛИ: 24 січня, 19:00
3 причини піти на концерт:
  1. Першими наживо побачити та почути дует талановитих українських музикантів
  2. Долучитись до яскравого шоу в незвичайному місці
  3. Подарувати собі чудовий святковий настрій