Таку назву має книжка двох авторів  Галини Запорожченко з Миколаєва і Надії Бойко зі Львова. Під однією обкладинкою зібрано по 100 поезій рідних сестер. Вони – галичанки, але доля розвела їх в різні кінці України. Галина живе у Степовому краї, Надія залишилася у західній частині нашої Батьківщини.

Презентація збірки відбулося в Миколаївській Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького.

Надія чотири роки тому приїздила до нашого південного міста і саме у цій бібліотеці разом із сестрою Галиною презентували свою творчість. А от на цей раз відбувався телеміст  між Миколаєвом і Львовом.  Однак це не завадило яскравим враженням присутніх – чуттєва лірика різних жанрів зворушувала аудиторію.

Шанувальники творчості сестер-поетес слухати пісні на вірші Г. Запорожченко і Н. Бойко, доповнені  красивим відеорядом.

Автори немов перегукувалися між собою, доповнювали одна одну, відкривали серця своїм читачам, демонструючи залюбленість в українське слово, жіночу мудрість, власне життєве кредо.

Презентантів вітали друзі, знайомі, колеги-письменники – Віра Марущак, голова МОО НСПУ, поетеса Людмила Щетініна, прозаїк і поетеса Ольга Славна.

Вечір вишуканої поезії та пісні закічився автограф-сесією та спільним фотографуванням авторів та учасників культурологічного заходу.

Направду, все вдалося якнайкраще!

Пресслужба Миколаївської облорганізації  НСПУ

20211211_163517