Батура довгий час писала вірші та пісні для себе, але після трагічної смерті батька насмілилася показати їх світу. Свій дебют вона присвятила 30й річниці Незалежності України. Батура запрошує усіх слухачів у Новий Світ української музики!

Саундпродюсером дебютного треку став Вадим Лисиця, а режисером відео роботи виступив Кадім Тарасов. Пісня сповнена одночасно безмежної любові до життя і страждання душі, що не знаходить собі місця, шукаючи своє призначення на землі.

Дивитись кліпhttps://youtu.be/O1Cgg1bx9PI

Батура – про свою музику, родину, Україну: «Мій рід походить із Західної України. Літні канікули завжди проходили у Львівській області. І натхнення завжди приходить до мене, а слова самі лягають на папір саме там – в Карпатах. 

Я виросла в патріотичній родині, де за сімейною вечерею часто обговорювали політику. Любов до України і всього українського живе в мені з самого дитинства завдяки моїй сім’ї. 

Служити своїй країні можна по-різному: розвивати українську науку, як це робив мій дідусь, Академік НАН України, або ж писати і співати українські пісні, як це дано мені»

Зараз співачка працює над новими піснями.