Недавно в Львівській лінгвістичній гімназії відбулася зустріч учнів 9-11 класів з відомим українським письменником, заслуженим діячем мистецтв України Олесем Дяком. В заході взяла участь поетеса та вчителька цього закладу  Марія Староста.


Пан Олесь розповів про себе, згадав роки навчання, прочитав поезії зі своїх книг “Політ водоспаду” та “Біла любов”, а також представив юним слухачам літературну антологію “Поезії і прози голоси”.
На зустрічі були присутні також учні Львівської Літературної Школи «Розквіт»  Лев Моргун та  Соломія Панкевич, які виконали пісню та прочитали поетичний цикл «Дванадцять» із книжки поезій Олеся Дяка «Звуки непереможні» . Марія Староста, яка є авторкою двох поетичних збірок,  презентувала новий верлібр  «Якби ти був вітром…» із майбутньої книги.
Зустріч була дуже цікавою, учні слухали поетичне слово з великим задоволенням, відкриваючи для себе нові грані мистецтва слова та поринаючи у світ творчості.
Бібліотека гімназії зусиллями батьківського комітету 11-А класу під орудою пані Ольги Панкевич отримала в подарунок книги Олеся Дяка та Марії Старости.     

Прес-служба Львівської обласної організації НСПУ

Leave a Reply

Your email address will not be published.