Ці рядки з поетичного зізнання в любові та відданості рідній землі, сповнені великої віри та продиктовані потужною силою відданості і патріотизму, неабияк підсилили і без того глибокі й незабутні враження учасників першого авторського благодійного тренінгу новодністровчанки Марини Балацької, котра професійно і справжньо, невимушено та креативно продемонструвала жіночій багатогранній команді, наскільки неймовірною і важливою була, є і залишається для нас психологія!

«Відродження — шлях до себе справжнього» — благодійний тренінг, який зініціювала і провела нещодавно Марина, надихнув, вразив, розкрив, навчив, зігрів, пригорнув, осяяв і подарував кожній нагоду стати багатшими на одну яскраву струну душі. Робота в техніці асоціативні картки «Мій дім — Україна», «Ресурси і таланти жінки», «Тіні жінки» за авторством Катерина Лукінової, стала справжнім шквалом емоцій та захоплюючих знахідок у досі десь закритих власних закапелках душі.
Калькагодинне пізнавальне спілкування виявилося, направду, маркером відродження єства під час війни і, водночас, можливістю щиро подякувати Богу і ЗСУ за тиху недільну пору.
Вірш Марини Балацької, прочитаний авторкою крізь неприховані сльози, зворушив кожну струночку єства, водночас розчуливши новою хвилею віри:
З любов’ю до України 💙💛 З вірою в нашу перемогу 🙏
Свята земля, прекрасна, неповторна,
Красива, сильна і непереможна!
Країна величі, незламності народу!
На ній панує воля, сила духу
Від пращурів козацьких до онуків.
І Божа ласка буде  поруч завжди з нами,
У захисті, підтримці i надії.
Здійсняться наші заповітні мрії!
Розквітне наша Україна,
Найкраща, незалежна, непохитна!
Країна щастя, радості, добра.
І в світі ти така єдина, ріднішої у нас нема!🇺🇦🙏
(15.03.2022р.)
Фінальний момент таких щемних обіймів з лялькою «Україною» став щемним і трепетно-незабутнім у побажаннях Миру, Волі й Перемоги рідній землі.
Учасниці із усмішкою переконливо зауважили, що з нетерпінням чекають на нові зустрічі-тренінги, які, зокрема, знову стануть нагодою зробити свій внесок у підтримку наших захисників.
Захоплена зустріччю — Інна Гончар

З повагою – провідний фахівець групи взаємодії з органами влади і громадами
Інна ГОНЧАР