За допомогою слів можна творити та, безперечно, створювати. У слів є своя вібрація! А вібрація – це механічне коливання твердих тіл. Чим же корисна вібрація для організму? Багатьом. Якщо перефразувати відомий афоризм Декарта, то ми отримаємо: «Я вібрую, значить я живу». 
Організм не зупиняється ні на одну секунду, скорочуються м’язи, стінки шлунка, кишечник і звичайно голосові складки, основні і помилкові.

… Якщо протягом дня ми часто повторюватимемо слово “страх”, то ми збуджуємо вібрації страху через це слово, і тоді відчуття страху буде залишатися поруч з нами, наростатиме, ще більше пригнічуючи нас.
Якщо ж ми, як можна частіше, вживаємо слова “Любов”, “Любити”, “Світло”, то ми будемо перебувати під впливом енергій, що сприяють нашому зростанню, підвищуючи як рівень свідомості, так і рівень вібрації.
Деякі слова мають неабияку силу. Слова “Любов” і “Любити” входять в їх число, тому їх треба вживати належним чином, не слід використовувати їх у контексті таких слів, які знижують їхню вібрацію. Наприклад, коли ми говоримо: “Я люблю цей будинок”, “Я люблю цю машину”, в якій вібрації вживається слово “любити”? У вібрації, яка повністю належить третьому виміру. Було б правильніше сказати: “Мені подобається цей будинок”, “Мені подобається ця машина” …
Якщо ми говоримо: “Я люблю Світло”, “Я люблю красу”, “Я люблю досконалість”, “Я люблю Бога”, “Я люблю всіх своїх братів”, “Я люблю гармонію”, то ми створюємо навколо себе зовсім іншу вібрацію , ця вібрація тоді веде вгору, підносить і наповнює нас. А міць нашої душі, деякою мірою, підсилює вібрацію цих слів.
Коли ми підключаємося до вищих частин, коли ми їх просимо, щоб вони наповнили все, силою Любові, то в нас щось відбувається: матеріалізуємо Любов, інкарніруєио Любов, ми – якір Любові. Важливо, щоб кожен з вас навчився правильно думати, правильно любити. Перш ніж дарувати Любов, постараймося зрозуміти її, постараймося відчути її, постараймося змусити вібрувати її у своєму серці, постараймося відчути її енергію і її вібрацію; поступово ми навчимося розпізнавати її, краще інкарнувати її, краще висловлювати.
Пам’ятаймо, що будь-яка думка, якою б сильною вона не була, народжена енергією нашої душі. Зрозуміймо, що без душі ми – ніщо, без енергії, без сили і без життя, які вона вам дає, ми – порожній і марний інструмент.
Наші емоції можуть сприяти нашому зростанню. Якщо це дуже позитивні емоції, то проживаймо їх тотально усім своїм єством.
Ми увійшли у стрімкий цикл розвитку, і якщо ми хочемо по-справжньому скористатися енергіями цього циклу, то необхідно нам порвати з тим, що залишилося в минулому і більше нам не служитиме.

Зиновій Бичко, НСЖУ

One Response

  1. Богдан Дячишин

    Слово передає думку. Пам’ятаймо, що «В мовчанні володіємо словами, / Та сказані вже володіють нами» (Сааді, «Бустан»). Сказані слова «володіють нами» – будьмо правдомовцями, пильнуймо своїх слів, діймо у відповідності зі сказаним словом, оберігаймо рідну мову, бо «Арістотель вважає, що думка і мова відповідають одна одній, тобто, що зі структури мови можна дійти висновку щодо структури дійсності» (Марія Фюрст, Юрген Тринкс, «Філософія»).